Modellek

Comments are closed.

Aerobie Pro RingAerobie Pro RingAerobie Pro RingAerobie Pro Ring
Aerobie Pro Ring

A leghíresebb Aerobie frizbi! A Pro Ring frizbi repülte a máig Guinnes rekordot tartó röptávot, a legendás 406 métert. A puha gumiperem kényelmes fogást biztosít, könnyű és lágy elkapást tesz lehetővé. Ha egyszer eldobod, akkor egész életedben emlékezni fogsz rá, mert semmilyen már frizbihez nem hasonlítható a teljesítménye. Egy lapos és vízszintes eldobást követően a Pro Ring frizbi csak repül, repül és repül. Könnyen és egyszerűen irányítható.
Nagyszerű termék, melyhez nem szükséges semmilyen rutin és tapasztalat és egy kis ügyességgel pár dobás után rá lehet érezni a technikára. Sőt, ha megdöntöd a 406m-es Guinness rekordot, akkor az Aerobie cég 1000 dollárral tesz gazdagabbá!

Színek: Narancs, Magenta, Zöldessárga

Figyelem: A vízben elsüllyed!
Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Sprint Ring frizbiAerobie Sprint Ring frizbiAerobie Sprint Ring frizbiAerobie Sprint Ring frizbiAerobie Sprint Ring frizbi
Aerobie Sprint Ring frizbi

Ez a modell az Aerobie Pro Ring frizbi kisebb (25 cm) átmérőjű változata. A kisebb területeken, illetve alacsonyabb korosztály számára javasoljuk. A frizbi repülési tulajdonsága megegyezik a Pro Ring-gel, de méretéből adódóan egy kicsit könnyebben dobható és nem repül annyira messzire.
Azoknak javasoljuk, akiknek nem áll hatalmas terület a rendelkezésükre, ugyanakkor nem akarnak lemondani egy igazi Aerobie frizbi nyújtotta élményről.

Színek: Narancs, Magenta, Zöldessárga

Figyelem: A vízben elsüllyed!
Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Superdisc  frizbiAerobie Superdisc  frizbiAerobie Superdisc  frizbiAerobie Superdisc  frizbiAerobie Superdisc  frizbiAerobie Superdisc  frizbi
Aerobie Superdisc frizbi

Az Aerobie Superdisc frizbi puha gumipereme miatt a frizbi fogása nagyon kényelmes. A díjnyertes Superdisc frizbi úszik a vízen, így nem csak kültéri, hanem strandjátékhoz / vízparti játékokhoz is alkalmas.

A puha gumiperem nem csak a kezet, hanem adott esetben a kutya száját, fogát is kíméli.
A Superdisc frizbi érdekessége, hogy vízszintesen dobjuk el, akkor a repülés végéig vízszintes marad, azaz nem kanyarodik el úgy jobbra, vagy balra, mint a hagyományos műanyagból készült korongok.
Az Aerobie Superdisc az egész család által használható különleges és fantasztikus élmény nyújtó strapabíró frizbi. Nem véletlenül az egyik bestseller Aerobie modell.

Színek: Kék, Zöld, Sárga, Piros

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Superdisc Ultra frizbiAerobie Superdisc Ultra frizbiAerobie Superdisc Ultra frizbiAerobie Superdisc Ultra frizbiAerobie Superdisc Ultra frizbiAerobie Superdisc Ultra frizbi
Aerobie Superdisc Ultra frizbi

A 162 gramm tömegű, 30 cm átmérőjű Aerobie Superdisc Ultra frizbi korong az Aerobie Superdisc frizbi nagyobb, nehezebb változata, amely a megszokott pontos, stabil repülést biztosítja.
A Superdisc Ultra frizbi puha műanyag peremű, így nem csak eldobni hanem elkapni is kényelmes. Aerodinamikus formája és nagyobb mérete miatt a röptáv hosszabb, mint a Superdisc frizbi esetében, de súlya miatt már inkább a felnőtteknek javasoljuk.
Az Aerobie Superdisc Ultra frizbi korong úszik a vízen, így strandjátékhoz is ideális!

Színek: Kék, Zöld, Sárga, Piros

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Orbiter frizbiAerobie Orbiter frizbiAerobie Orbiter frizbiAerobie Orbiter frizbiAerobie Orbiter frizbi
Aerobie Orbiter bumeráng

A híres Aerobie Orbiter háromszögű bumeráng, amely tényleg visszajön a kezedbe.
A puha gumiperem miatt könnyen és kényelmesen elkapható és kialakítása miatt mind jobb-, mind balkezesek is tudják használni a bumerángot.
Az Aerobie Orbiter bumeráng egy olyan fantasztikus teljesítményű kültéri bumeráng, amely akár 30 méteres röptávot is képes leírni.

Színek: Narancs, Magenta, Zöldessárga
Mérete: 29 cm hosszú egyenlő oldalú háromszög

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Squidgie Disc frizbiAerobie Squidgie Disc frizbiAerobie Squidgie Disc frizbiAerobie Squidgie Disc frizbiAerobie Squidgie Disc frizbiAerobie Squidgie Disc frizbi
Aerobie Squidgie Disc frizbi

Az Aerobie Squidgie Disc frizbi egy puha, gumiszerű anyagból készült nagyszerűen szálló frizbi, mely akár beltérben is használható! Kifejezetten javasoljuk kisebbeknek, akik még nem biztos, hogy minden dobásnál elkapnák a frizbit, mert nem sérülnek meg ha a Squidgie esetleg fejbe találja őket.
Ugyancsak nagyszerű olyan helyekre, ahol kisebb a terület vagy sok a sérülékeny berendezés. Irodai folyosók, céges étkezők előnyben.
A frizbi mindössze 17 cm átmérőjű, így könnyen magaddal viheted bárhova.

Színek: Sárga, Piros, Kék, Zöld

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Squidgie Disc Glow foszforeszkáló frizbiAerobie Squidgie Disc Glow foszforeszkáló frizbiAerobie Squidgie Disc Glow foszforeszkáló frizbi
Aerobie Squidgie Disc Glow foszforeszkáló frizbi

Az Aerobie Squidgie Disc frizbi puha, gumi szerű anyagból készült nagyszerűen szálló Aerobie frizbi, mely nem csak kültéri, hanem beltéri játékhoz is kiváló, akár gyerekekkel is. Puha gumi anyaga miatt nem csak eldobni, de elkapni is élvezetesa Squidgie Disc frizbit.

Az aerodinamikus Aerobie frizbik a legkedveltebb szabadidő sporteszközökhöz tartoznak. Vízálló, puha anyagból készülnek, könnyű őket elkapni. Ráadásul strandjátékokhoz is ideális, mivel mindegyik frizbi lebeg a vízen.

A frizbi mindössze 17 cm átmérőjű, így könnyen magaddal viheted bárhova.

Az Aerobie Squidgie Glow frizbi előnye, hogy foszforeszkál a sötétben, így akár éjszaka is használható.
Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Skylighter led frizbiAerobie Skylighter led frizbiAerobie Skylighter led frizbiAerobie Skylighter led frizbiAerobie Skylighter led frizbi
Aerobie Skylighter világító frizbi

Az Aerobie Skylighter világító frizbi egy LED-ekkel működő remekmű, mely éjszakai és nappali játékhoz is tökéletes. A Skylighter világító frizbi a méltán híres Aerobie Superdisc Ultra alakját és hosszú röptáv tulajdonságait ötvözi egy nagyszerű led kiegészítővel, melynek köszönhetően napi 24 órában is dobálgathatsz. Hogy ne csak eldobni, hanem elkapni is kényelmes legyen a Skylighter világító frizbi perem puha műanyag. A világító frizbi két ellentétes irányba világító fényes ledet tartalmaz, melyek fénye nagyszeűen látható és repülés közben, pörögve még látványosabbak.
Az Aerobie Skylighter világító frizbi hatalmas éjszakai élményt nyújt, legyen szó kerti partiról, csapatépítő tréningről, vagy bármilyen egyéb izgalmas rendezvényről.
Hosszú élettartamú LED -ek, óriási 30 cm -es átmérő.

Színek: Kék, Zöld, Sárga, Piros
Származási hely: Egyesült Államok
Megjegyzés: Csak a frizbi peremének színe különbözik,
minden Aerobie Skylighter fehér leddel kerül forgalomba.

Aerobie Dogobie kutyafrizbiAerobie Dogobie kutyafrizbiAerobie Dogobie kutyafrizbiAerobie Dogobie kutyafrizbi
Aerobie Dogobie kutyafrizbi

Az Aerobie Squidgie frizbe ellenálló anyagából készült, de mégis puha kutyafrisbee változata!

A Dogobie kutya frisbee a Squidgie Disc egy “marcangolás és harapásálló” anyagból készült kutyaváltozata, arra az esetre, ha a kutyáddal játszanál.
A Dogobie kutya frizbi peremkidolgozása hosszú, pontos dobást biztosít, ugyanakkor puha, rugalmas anyaga kíméletes a kutya szájával és fogaival.
A Dogobie kutya frisbee úszik a vízen; kék és sárga színekben készül (mivel a kutya ezt a két színt látja, az összes többit a szürke különböző árnyalataiként érzékeli).

Színek: Kék, Sárga

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Squidgie labdaAerobie Squidgie labdaAerobie Squidgie labdaAerobie Squidgie labdaAerobie Squidgie labdaAerobie Squidgie labdaAerobie Squidgie labdaAerobie Squidgie labda
Aerobie Squidgie labda

Ha egyszer a kezedbe fogod ezt a puha gumilapocskákból formált Squidgie labdát, többé sose akarod majd letenni. A kisebbek által nagyon kedvelt, speciális formájú labda.
A Squidgie labda mind szobai, mind szabadtéri játékra egyaránt alkalmas. Nagyon jól lehet vele dobni és akkor sem okoz fájdalmat, ha valakit véletlenül fejbetalál.
Úszik a vízen, így a medencébe, fürdőkádba is ideális.

Színek: Sárga, Kék, Piros, Zöld, Foszforeszkáló

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Rocket FootballAerobie Rocket FootballAerobie Rocket FootballAerobie Rocket FootballAerobie Rocket FootballAerobie Rocket Football
Aerobie Rocket Football

Az Aerobie Rocket Football focilabda alakú repülő frizbi kisebb, 15 cm átmérőjű változata.

A szabadalmazott, hajlított, csavart farkvégekkel rendelkező amerikai focilabdára hasonlító frizbi. Speciális kiképzésének köszönhetően könnyen és nagyszerűen eldobható és fantasztikusan repül. Gyerekeknek és felnőtteknek tartalmas, izgalmas szórakozást biztosít.
Csak jobbkezes dobásra!

Származási hely: Kína

Aerobie FootballAerobie FootballAerobie FootballAerobie FootballAerobie FootballAerobie Football
Aerobie Football

Az Aerobie Football egy 23 cm -es repülő focilabda alakú frizbi, puha anyagból mely minden korosztály remek kikapcsolódás. Nem csak kültéri, hanem beltéri játékhoz is kiváló, akár gyerekekkel is. Puha gumi anyaga miatt nem csak eldobni, de elkapni is élvezetes.
Szabadalmazott, hajlított farkvégek, melyeknek köszönhetően az Aerobie Football frizbi nagyon szépen és távolra repül. Gyerekeknek és felnőtteknek is nagyszerű játékélményt biztosít.
Csak jobbkezeseknek!

Kéttónusú színekben kapható.

Származási hely: Kína

Aerobie Epic golf frizbiAerobie Epic golf frizbiAerobie Epic golf frizbiAerobie Epic golf frizbiAerobie Epic golf frizbi
Aerobie Epic golf frizbi

Az új Aerobie Epic Golf Disc frizbi formaterv egyesíti a széles perem biztosította nagy távolságot, valamint a kiegyensúlyozott, ergonómikus fogást. Az Aerobie Epic frizbi pereme az egyéni dobóstílushoz és sebességhez állítható, hajlítható. Ezzel növelhető a frizbi dobásánák távolsága és pontossága.

Az Aerobie Epic egy speciális golf frizbi, így ember-ember játékra nem alkalmas.

Súly: 166-169g
PDGA által jóváhagyott korong.

Színek: Sárga, Piros, Kék

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Arrow golf frizbiAerobie Arrow golf frizbiAerobie Arrow golf frizbiAerobie Arrow golf frizbiAerobie Arrow golf frizbi
Aerobie Arrow golf frizbi

Az Aerobie Arrow frizbi a világ egyik legkedveltebb golfkorongja.
A frizbi nagyon egyenesen száll, és szinte lézerpontossággal rendelkezik. Az Arrow mind közelítő, mind pedig befejező dobásokra is alkalmas. Súly: 164-166g
Az Aerobie Arrow egy speciális golf frizbi, így ember-ember játékra nem alkalmas.

Súly: 164-166g

PDGA által jóváhagyott korong

Színek: Sárga, Piros, Lila

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Sharpshooter #1 golf frizbi
Aerobie Sharpshooter #1 golf frizbi

Az Aerobie Sharpshooter frizbi termékcsalád kiemelkedő aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik. Mindenféle széljárásban és egyéb nehéz körülmény között számíthatsz a Sharpshooter golf frizbi teljesítményére.
A Sharpshooter #1 frizbit akkor használd, ha távolra és nagyon pontosan kell dobnod.

Az Aerobie Sharpshooter egy speciális golf frizbi, így ember-ember játékra nem alkalmas.

Súly: 170-174g
PDGA által jóváhagyott korong.

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Sharpshooter #2 golf frizbi
Aerobie Sharpshooter #2 golf frizbi

Az Aerobie Sharpshooter frizbi termékcsalád kiemelkedő aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik. Mindenféle széljárásban és egyéb nehéz körülmény között számíthatsz a Sharpshooter frizbi teljesítményére.
A Sharpshooter #2 frizbit akkor használd, ha már sikerült faragnod a távolságból, viszont nagyon pontosan kell dobnod.

Az Aerobie Sharpshooter egy speciális golf frizbi, így ember-ember játékra nem alkalmas.

Súly: 170-174g
PDGA által jóváhagyott korong.

Származási hely: Egyesült Államok

Aerobie Sharpshooter #3 golf frizbi
Aerobie Sharpshooter #3 golf frizbi

Az Aerobie Sharpshooter frizbi termékcsalád kiemelkedő aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik. Mindenféle széljárásban és egyéb nehéz körülmény között számíthatsz a Sharpshooter frizbi teljesítményére.
A Sharpshooter #3 frizbit akkor használd, ha elérkeztél a befejező dobáshoz és itt az ideje a kosárba juttatni.

Az Aerobie Sharpshooter egy speciális golf frizbi, így ember-ember játékra nem alkalmas.

Súly: 170-174g
PDGA által jóváhagyott korong.

Származási hely: Egyesült Államok