AeroPress


Az AeroPress kávékészítő igazi “fekete” bárány ezen az oldalon.
Mindenkit meglepett a piacon, amikor az Aerobie cég bejelentette, hogy az AeroPress kávékészítővel bővíti termékválasztékát.
Az Aerobie tulajdonosa és a Pro Ring megalkotója Alan Adler folyamatosan tervez és feltalál új dolgokat, de mivel ezek nem minden esetben illenek bele a cég tevékenységébe, ezért ezek jogait általában értékesíti.
Nem ezt történt a kávékészítővel, mely zseniális húzásnak bizonyult és a pár év alatt világhírű lett..

Az AeroPress egy egyszerű és nagyszerű kávékészítési eljárás, mely alkalmas egy gyors, erős reggeli kávé elkészítéséhez, de ott a helye a világ elit kávézóiban is, ahol a legjobb minőségű kávékat is ezzel az eljárással mutatják be.

  • A kávé áztatása életre kelti a kávé gazdag ízvilágát!
  • A forráspont alatti hőmérsékletű víz használatával elkerüljük, hogy a kávé túl keserű legyen.
  • A nyomás kifejtése gyorsítja a kivonatolást.
  • A papírfilteres szűrés kristálytiszta kávét eredményez.
  • Az elérhető árban benne foglaltatik 350 papírfilter!


Az Aerobie AeroPress elengedhetetlen tartozéka Tim Wendelboe 2004-es barista világbajnok oslói kávézójának. Klaus Thomsen és csapata a koppenhágai The Coffee Collective is erre esküszik.


A 2006-os James Hoffmann, a 2009-es Gwilym Davies barista világbajnokok rövid oktató videókat is készítettek az AeroPress-ről.

A 2010-es bajnok, Michael Phillips pedig nem száll repülőre egy kézi kávéőrlő, egy AeroPress, és egy zacskó kávé nélkül.

Ha Te is szeretsz kávézni és az instant kávék helyett igazán különleges élményre vágysz, akkor látogasd meg a www.aeropress.hu oldalunkat, ahol további, rengeteg hasznos információt és érdekességet találsz. Tovább az AeroPress márkaoldalra

Comments are closed.